Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Вихованці “Сонячного дому” отримали яскраві враження відвідавши столичний зоопарк

29 Травня 2024 • 14:44

Кіл-сть переглядів: 293

28 травня, напередодні Дня захисту дітей, вихованці Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради відвідали Київський зоопарк. Ця подорож стала справжнім святом для дітей, наповненим яскравими враженнями та незабутніми емоціями.

 

Для багатьох дітей цей день став особливим, адже вони вперше мали можливість побачити живих тварин і доторкнутися до світу природи так близько. Дітвора була у захваті від можливості гладити та годувати звірів, що створило атмосферу справжнього казкового дійства.

 

Вихованці мали змогу на власні очі побачити багато інших тварин, яких до цього бачили лише на картинках. Кожна з цих зустрічей подарувала дітям нові знання та враження, збагативши їхній досвід.

 

Такі заходи надзвичайно важливі для соціально-психологічної реабілітації дітей, адже вони допомагають відволіктися від буденних проблем, наповнюють життя новими позитивними емоціями та сприяють розвитку.

 

Зокрема діти вчилися дбайливому ставленню до природи, розумінню різноманіття тваринного світу та важливості його збереження. Вони побачили, як піклуються про тварин у зоопарку, і це могло стати для них прикладом турботи та відповідальності.

 

Версія для друку