Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наталія Остапченко провела нараду з перевізниками Житомирщини щодо безпеки надання послуг пасажирських та вантажних перевезень

30 Травня 2024 • 16:01

Кіл-сть переглядів: 261

Сьогодні, 30 травня, під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулася нарада за участю автоперевізників області щодо безпеки надання послуг пасажирських та вантажних перевезень. Також участь у нараді взяв начальник відділу транспорту та зв’язку Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА Валерій Ясинецький, начальник відділу державного нагляду (контролю) у Житомирській області Державної служби України з безпеки на транспорті Микола Грибан, голова Ради регіону Вінницької та Житомирської областей АсМАП України Анатолій Барсак, а також автоперевізники, які надають пасажирські та вантажні послуги.

 

Учасники наради обговорили низку питань, зокрема:

 

  • підсумки діяльності Відділу державного нагляду (контролю) в Житомирській області за І квартал 2024 року;
  • діяльність пасажирського транспорту в області та основні проблемні питання;
  • діяльність АсМАП під час дії воєнного стану в країні, пріоритетні напрями роботи.

 

Наталія Остапченко зазначила, що безпека надання послуг пасажирських та вантажних перевезень є критично важливим аспектом транспортної індустрії. Цей процес включає низку заходів та стандартів, які мають на меті зменшити ризики аварій, зберегти життя та здоров’я людей.

«Звертаюся до перевізників, аби ви звернули увагу на добросовісне відношення до своєї роботи і завжди пам’ятали, що кожне нехтування будь-яким елементом з безпеки руху може призвести до трагічних наслідків», — зазначила Наталія Остапченко.

Також під час наради були порушені питання забезпечення перевезення пільгової категорії громадян пасажирським транспортом, кроки для збереження та наповнення транспортних підприємств під час воєнного стану фаховими працівниками та інші.

 

Версія для друку