Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирський благодійний фонд «Центр Утеплення» продовжує підтримувати ЗСУ та ДСНС

07 Червня 2024 • 14:06

Кіл-сть переглядів: 802

З початком війни Житомирський благодійний фонд «Центр Утеплення» активно долучився до підтримки Збройних Сил України. Остання ініціатива фонду включала доставку гуманітарного вантажу, що складався з двох сучасних реанімобілів, медичних засобів та електростанції для госпіталя в місті Харків. Медичні засоби було передано безпосередньо військовим підрозділам, що сприяє покращенню медичного обслуговування на передовій.

«Ми не можемо дозволити собі розслабитися, адже наш ворог тільки чекає на цей момент. Тому ми робимо усе можливе, щоб підтримувати наших захисників та захисниць. Наш фонд працює понад 11 років з міжнародними партнерами. Кожен проєкт займає від одного до трьох місяців підготовки для виконання потреб ЗСУ», – зазначив голова благодійної організації «Благодійний фонд «Центр Утеплення» Юрій Опанасюк.

Крім того, фонд передав медичні та технічні засоби для Житомирського управління ДСНС України. Це забезпечить місцеві рятувальні служби необхідними ресурсами для оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

 

«Центр Утеплення» продовжує співпрацювати з міжнародними партнерами та здійснює комплексні підходи до допомоги українським захисникам, що включає не лише матеріальну, але й організаційну підтримку.

 

 

 

Версія для друку