Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо громадськість до обговорення проєкту розпорядження «Про затвердження Правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг на воді у Житомирській області»

24 Червня 2024 • 09:36

Кіл-сть переглядів: 23

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації запрошує громадськість до обговорення проєкту розпорядження «Про затвердження Правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг на воді у Житомирській області».

 

Даний Проєкт розроблений відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану», «Про внутрішній водний транспорт», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 24 лютого 2022 року № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій», Водного кодексу України, наказу Міністерства інфраструктури України від 07 липня 2022 року № 493 «Про затвердження Типової форми місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг на воді», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2022 року за № 913/38249.

 

Проєктом регуляторного акта передбачається затвердити Правила плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг на воді у Житомирській області.

 

Розробником проєкту акта є Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації.

 

Проєкт регуляторного акта, аналіз регуляторного впливу та пояснювальна записка до нього будуть розміщені до « 28 » червня 2024 року на офіційному вебсайті Житомирської обласної військової адміністрації (http:// https://oda.zht.gov.ua/) у розділі «Регуляторна діяльність» – «Проєкти розпоряджень голови обласної державної адміністрації» та «Аналіз регуляторного впливу проєктів регуляторних актів».

 

Зауваження та пропозиції до даного Проєкту регуляторного акту прохання надавати на адресу Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації: 10014, м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 12, тел. 40-47-16, E-mail: drr@drrdep.zht.gov.ua та на адресу Державної регуляторної служби України.

 

Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця від дня оприлюднення проєкту регуляторного акта.

Версія для друку