Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський взяв участь у спецпогашенні марки «Податки. Армія. Перемога». ФОТО. ВІДЕО

27 Червня 2024 • 11:04

Кіл-сть переглядів: 128

Сьогодні, 27 червня, заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський взяв участь в урочистому погашенні нової поштової марки від Укрпошти «Податки. Армія. Перемога». Цей випуск став частиною Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!», яка підкреслює важливість сплати податків для національної безпеки та оборони України.

«Я щиро радий, що Укрпошта продовжує цю чудову традицію випуску марок, яка стала і ще одним символом нашого народу. Кожна марка відображає важливість певної події та стає нашим культурним надбанням. Марка “Податки. Армія. Перемога” ще раз доводить, що податки є важливим елементом для нашої країни, особливо в період ведення війни», – зазначив Віктор Градівський.

На тлі повномасштабної війни, розв’язаної росією, основна частина витрат державного бюджету України сьогодні спрямовується на національну безпеку і оборону. «Податки. Армія. Перемога» – це важливі складові нашої держави, і ця проста істина має бути зрозуміла кожним громадянином.

 

Марка «Податки. Армія. Перемога» представлена у вигляді зчіпки. Вона містить зображення монети НБУ номіналом 1 гривня та має додаткову перфорацію у вигляді кола та зображення гільзи. На марці зображені діючі заводи й підприємства, які працюють та сплачують податки, що перетворюються на зброю для нашої армії. Таким чином, кожна гривня, яка вказана на марці, символічно перетворюється на зброю.

 

Віктор Градівський наголосив на важливості цього випуску, зазначивши, що він підкреслює взаємозв’язок між економічною підтримкою громадян і військовою потужністю країни.

 

Довідково. Автором дизайну марок, конверта першого дня, картки та штемпеля «Перший день» є Олександр Нікітюк. Тираж зчіпки складає 210 000 примірників, при цьому на одному аркуші розміщено три зчіпки (шестимарочні). Тираж конверта «Перший день» становить 30 000 примірників, карток – 15 000 примірників, а папки – 400 примірників. Марковий аркуш представлений у вигляді буклета.

 

 

 

Версія для друку