Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Краснопільській громаді Житомирщини відкрили поліцейську станцію

04 Липня 2024 • 15:25

Кіл-сть переглядів: 154

На Житомирщині, в Краснопільській територіальній громаді, розпочала роботу нова поліцейська станція. Її основне завдання – забезпечення правопорядку в межах поліцейської дільниці через виконання функцій дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади.

Урочисте відкриття станції відбулося за участі заступника начальника ГУНП в Житомирській області Юрія Іванюка, голови громади Івана Патея, представників управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в області та мешканців громади.

Нова поліцейська станція обслуговуватиме 16 населених пунктів, у яких проживають близько дев’яти тисяч осіб. Роботу станції очолює капітан поліції Сергій Гаврилюк, який успішно пройшов відбір та спеціальне навчання для цієї посади.

 

Для ефективного виконання своїх обов’язків, поліцейський офіцер отримав ключі від службового автомобіля, придбаного за кошти Національної поліції України, а також усі необхідні засоби для якісної роботи.

 

Відкриття поліцейської станції стало важливим кроком у підвищенні рівня безпеки та правопорядку в Краснопільській громаді, забезпечуючи жителів новим рівнем захисту й підтримки з боку поліції.

 

Версія для друку