Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Чотири громади Житомирщини отримали сучасну техніку та інструменти від програми «U-LEAD з Європою»

04 Липня 2024 • 16:25

Кіл-сть переглядів: 116

В рамках проєкту «Зміцнення місцевої стійкості: Підтримка аварійних ремонтів у громадах» Програми «U-LEAD з Європою» чотири громади Житомирщини отримали значну підтримку у вигляді техніки та наборів інструментів. Зокрема Гладковицька, Малинська, Овруцька та Народицька громади отримали будівельні інструменти, електродрилі, бензопили, перфоратори, шліфувальні машинки та генератори.

 

 

Транспорт — для кожної громад різний. Серед одиниць техніки пікап, компактний навантажувач, самоскид з краном та мінібуси. Ці інструменти та техніка були надані міським, селищним та сільським радам, які надалі рішенням сесій передадуть їх комунальним підприємствам громад.

 

 

Керівник регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Житомирській області Василь Невмержицький, зазначив, що ця допомога є надзвичайно важливою для місцевих громад. Вона дозволить оперативно реагувати на аварійні ситуації та покращити умови життя місцевих жителів. За його словами, такий проєкт є значним кроком до зміцнення місцевої стійкості та розвитку інфраструктури на місцевому рівні.

 

 

Програма «U-LEAD з Європою» спрямована на підтримку місцевого самоврядування та децентралізації в Україні. Її діяльність охоплює різні аспекти розвитку громад, зокрема, надання технічної допомоги, навчання та підтримку у сфері управління.

 

 

 

Версія для друку