Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Грантовий конкурс «Карʼєрний старт. Програма молодіжної гарантії»

17 Липня 2024 • 11:30

Кіл-сть переглядів: 114

Конкурс націлений на підтримку української молоді віком від 16 до 21 року, яка хоче отримати перше офіційне працевлаштування за спеціальністю, та роботодавців, готових прийняти на роботу випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду. Загальний бюджет програми становить 4 066 260 грн, з максимальною сумою гранту до 380 000 грн.

 

Хто може бути заявником:

 

юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років (крім громадських об’єднань та закладів освіти);

 

фізичні особи-підприємці, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років.

 

Важливо. Суб’єкти подання мають бути етичними та екосвідомими організаціями: НЕ алкогольні, НЕ тютюнові, НЕ азартні ігри, НЕ пов’язані зі зброєю, НЕ реалізують товари подвійного призначення, НЕ забруднюють навколишнє середовище тощо.

 

Програма охопить Київську, Чернігівську, Житомирську, Харківську, Львівську, Закарпатську, Полтавську, Запорізьку, Миколаївську, Кіровоградську, Дніпропетровську та Волинську області, а також низку територіальних громад.

 

Кінцева дата подачі заявок — 07 серпня 2024 року.

 

Деталі щодо умов конкурсу та участі доступні на офіційному сайті Українського молодіжного фонду.

 

Грантовий конкурс «Карʼєрний старт. Програма молодіжної гарантії» реалізується Українським молодіжним фондом / Ukrainian Youth Foundation у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW.

 

Версія для друку