Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як знайти медичний заклад, в якому можна за направленням пройти профілактичне обстеження для раннього виявлення раку

17 Липня 2024 • 16:12

Кіл-сть переглядів: 110

Для раннього виявлення онкозахворювань в медичних закладах області можна за направленням пройти безкоштовні обстеження. Аби знайти відповідний медзаклад, на сайті НСЗУ створена аналітична панель «Електронна карта місць надання послуг із медичної допомоги», на якій розміщено усі медичні установи Житомирської області.

 

На інтерактивній карті (дашборді) можна переглядати, в якому медзакладі надають ту чи іншу послугу, де є потрібний лікар, або де можна пройти певне обстеження.

 

На аналітичній панелі розташовані фільтри, які полегшують пошук потрібної інформації. З їхньою допомогою можна обрати область, громаду, населений пункт місця надання послуг, форму власності та назву надавача послуг. Також є можливість виконувати пошук за пакетом послуг, за кодом послуги з електронного направлення (код направлення), за спеціалізацією медичного персоналу, який працює за місцем надання, а також за кодом медичного втручання.

 

Нагадаємо, обстеження, що передбачені програмою медичних гарантій, проводяться безкоштовно лише за наявності ЕЛЕКТРОННОГО направлення від сімейного лікаря або лікуючого лікаря.

Версія для друку