Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко взяв участь у розширеному брифінгу з питань енергетики

19 Липня 2024 • 10:20

Кіл-сть переглядів: 139

18 липня начальник Житомирської обласно військової адміністрації Віталій Бунечко взяв участь у розширеному брифінгу з питань енергетики, що організований Офісом Президента України.

 

На брифінгу були присутні керівництво Офісу, представники Уряду, міжнародних партнерів та донорів, які надають підтримку у відновленні нашої енергетики.

 

Учасники детально обговорили потреби в обладнанні для відновлення існуючих генеруючих потужностей, спрощення умов для підключення нових об’єктів, а також розвиток розподіленої генерації.

«Житомирщина вже має досвід в цьому напрямку, маємо вже встановлені газопоршневі когенераційні потужності. Також проаналізовано потребу у додаткових потужностях, громади готові фінансувати роботи з підключення та встановлення обладнання, коли міжнародні партнери зможуть нам його надати», — зазначив Віталій Бунечко.

Важливо, що під час брифінгу громади мали можливість задати запитання представникам Уряду та отримати необхідні відповіді чи консультації. Така пряма комунікація значно спрощує реалізацію масштабних проєктів.

 

Такі брифінги за різними актуальними для Держави та громад питаннями будуть проводитися на регулярній основі.

 

Версія для друку