Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: За кошти фонду ліквідації наслідків зброїної агресії фінансується Кирданівський ліцей

11 Липня 2024 • 13:49

Кіл-сть переглядів: 9

Про це інформує робоча група Прозорість та підзвітність при Житомирській  ОВА. Так, у 2024 році за кошти фонду ліквідацію наслідків збройної агресії, в Житомирській області фінансується лише один проєкт з капітального ремонту Кирданівського ліцею Овруцької міської ради. На його реалізацію виділено 75,4 млн грн. Роботи на об’єкті виконуються відповідно до календарного графіка і мають завершитися до кінця поточного року.

 

Загальна кошторисна вартість об’єкта 96,9 млн, з яких 21,5 млн було профінансовано того року. Касові видатки станом на 01.07.2024 становлять 12,2 млн грн.

 

У рамках Програми з відновлення України обласному бюджету передбачено субвенцію у сумі 202,6 млн грн на реалізацію 7 проєктів.

 

На 3 об’єктах будівельні роботи вже ведуться. Виконується капітальний ремонт в Малинівському ліцеї Малинської міської ради, Малинському ліцеї №2 та в обласному протитуберкульозному диспансері у с. Гуйва Житомирського району, в якому створюється нове дитяче інфекційне відділення.

 

Отримано дозвіл на виконання будівельних робіт по проєкту з реконструкції відділення екстреної медичної допомоги КП «Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка» в м. Житомирі.

 

По об’єкту «Будівництво комплексу (Високівський заклад дошкільної освіти Високівської сільської ради Житомирської області) з благоустроєм території в с. Високе по вул. Центральна, 15 Б, Житомирської області» виконано коригування проєктної документації з метою дотримання державних будівельних норм та удосконалення проєктних рішень. На сьогодні вже та отримано позитивний експертний висновок. Повторну закупівлю буде оголошено найближчим часом.

 

Триває процедура закупівлі робіт по проєкту «Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) Ружинської гімназії по вул. Київська, 43 в смт Ружин». Торги перебувають на стадії подання пропозицій. Подання пропозицій триває до 08.07.2024. Очікувана вартість проєкту майже 61,1 млн грн.

 

Завершено роботи з коригування проєктної документації на будівництво хірургічного корпусу КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради. Загальна кошторисна вартість за результатами коригування проєкту зросла і складає 395,8 млн грн. Наразі буде розглядатися питання щодо збільшення видатків, що фінансуються Європейським інвестиційним банком, та укладання чотиристоронньої  Угоди про передачу коштів позики.

 

Робоча група «Прозорість та Підзвітність» продовжує здійснювати контроль щодо використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

Версія для друку