Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: Контроль закупівель, які проводять громади, установи та заклади Житомирської області

16 Липня 2024 • 10:50

Кіл-сть переглядів: 10

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації продовжує аналізувати закупівлі, які проводять громади, установи та заклади області. Від початку липня через систему Prozzoro було проаналізовано 9 договорів, що стосуються облаштування та реконструкції укриттів у навчальних закладах області.

 

На облаштування укриттів, що включає закупівлю меблів та поточний ремонт, заклади освіти планують витратити 455,1 тис. гривень. Найбільше закупівель було оголошено освітніми закладами міста Житомира, де планується облаштування укриттів у ліцеї та двох дитячих садочках. Також Коростенська територіальна громада запланувала придбати меблі для укриттів закладів дошкільної освіти.

 

По цих закупівлях вже укладено прямі договори без використання електронної системи. Наразі в системі Prozzoro зареєстровано договір на реконструкцію частини приміщень будівлі ліцею для влаштування тимчасового укриття на суму 10 254 313 гривень. Завершити роботи планується до кінця 2025 року.

 

Нагадаємо, робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Відповідну інформацію можна надсилати на електронну адресу: prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Версія для друку