Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України

26 Липня 2024 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 251

За традицією, Національним Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України.

 

Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідно до тематики Конкурсу, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного “Коду Нації” крізь призму автентичної культури, історії та традицій.

 

 На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у восьми номінаціях:

 

відеороботи (декламування, реклама та репортаж);

 

декоративно-ужиткові роботи;

 

есе на тему «Погляд у майбутнє України: світле чи затьмарене»;

 

жартівливі роботи (меми, тік-ток тощо);

 

музичні роботи (вокал та інструментал);

 

образотворчі роботи (художні та графічні);

 

фотокросинг;

 

хореографія (сучасна та народна).

 

Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті з 22 липня  по 18 серпня, оцінювання творчих проєктів по 20 серпня, а оголошення переможців відбудеться 23 серпня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

 

Також, Освітня платформа Фестивалю оголошує про проведення Тестування: 33 роки Незалежності, де усі охочі мають чудову можливість перевірити знання щодо історії нашої Незалежної України!

 

Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://contest.kod-natsii.com/test/ з 22.07 по 20.08, скласти тестування з 01.08 по 31.08, а отримати Сертифікат знавця Незалежної України одразу після складання тестування!

 

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу.

 

Як і раніше, увесь прибуток із Конкурсу буде спрямовано на підтримку Збройних сил України!

Версія для друку