Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Діти з особливими освітніми потребами отримали освітні набори від благодійного фонду «Люмос»

01 Серпня 2024 • 14:14

Кіл-сть переглядів: 175

Сьогодні, 01 серпня, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський долучився до передачі освітніх наборів дітям з інвалідністю та дітям з особливими освітніми потребами від БФ «Люмос».

 

Так, 29 дітей Ружинської, Корнинської та Курненської громад отримали набори, які містять  все необхідне для ефективного навчання: планшети, навушники, розвиваючі навчальні матеріали та книги. Дана допомога реалізована в межах проєкту благодійного фонду «Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров’я дітей та сімей з числа ВПО в Житомирській, Сумській та Харківській областях».

«Від імені обласної військової адміністрації хочу висловити подяку всім, хто долучився до цієї ініціативи – нашим партнерам, спонсорам, вчителям і батькам. Ваша підтримка є неоціненною, і разом ми зможемо забезпечити нашим дітям світле і надійне майбутнє», — зазначив Віктор Градівський.

Загалом в межах проєкту передбачено надання 921 освітнього набору дітям з інвалідністю та дітям з особливими освітніми потребами, щоб допомогти отримати доступ до дистанційного навчання. В Житомирській області таких наборів буде отримають 336 дітей з 27 громад.

«Діти, пам’ятайте, що знання – це ваша сила. Використовуйте надані можливості, прагніть до нових знань і досягайте високих цілей. Ми віримо у вас і підтримуватимемо на вашому шляху», — підкреслив Віктор Градівський.

Версія для друку