Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

United24 Media: Сучасне англомовне цифрове медіа України

07 Серпня 2024 • 10:23

Кіл-сть переглядів: 92

United24 Media — це англомовне цифрове медіа, створене Міністерством цифрової трансформації України під час російського вторгнення в Україну у 2022 році. Медіа зосереджене навколо каналу YouTube і платформ соціальних мереж, що робить його доступним для широкої аудиторії, яка активно використовує ці ресурси.

 

Тематика та контент. United24 Media створює окремі епізоди, охоплюючи шість основних тем: культура, історія, люди, технології, бізнес та війна. Контент медіа орієнтований на ключові аудиторії з країн, які найбільше підтримують Україну під час війни та виявляють інтерес до країни, зокрема США, Велика Британія, Європейський Союз і Канада. Проте медіа також розраховане на широку аудиторію, охоплюючи людей зі всього світу.

 

Мета та функції платформи. Мультимедійна платформа забезпечує інформування міжнародної спільноти про реальний стан безпекової ситуації та події в Україні. Вона також відіграє важливу роль у протидії російській пропаганді та популяризації України на міжнародній арені.

 

Фінансування та підтримка. Державне підприємство “ДІЯ” забезпечує створення та функціонування мультимедійної платформи, включаючи закупівлю та створення відповідного фото- та відеоконтенту. Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів, які надходять на рахунок Міністерства цифрової трансформації для забезпечення протидії інформаційним загрозам з боку держави-агресора, кіберзахисту, відновлення та розвитку цифрової інфраструктури, а також з інших джерел, не заборонених законодавством.

Версія для друку