Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко провів нараду щодо стану мобілізаційної роботи в громадах Житомирщини

14 Серпня 2024 • 16:30

Кіл-сть переглядів: 191

Сьогодні, 14 серпня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом із першим заступником голови Житомирської обласної ради Олегом Дзюбенком, заступником начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрієм Іванюком і керівником обласного ТЦК та СП Сергієм Мартищенком провели нараду щодо стану мобілізаційної роботи в громадах Житомирщини.

 

 На нараді були присутні заступник начальника ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександ Федько, представники територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, правоохоронні органи та голови громад.

 

Під час зустрічі визначили заходи, які необхідно вжити на рівні області та розглянули питання, вирішення яких слід ініціювати на рівні держави задля підвищення ефективності цієї роботи.

«Війна триває і мобілізація є однією з найважливіших запорук нашого успіху в цій боротьбі. Саме регулярні ротації дозволяють бойовим частинам та бригадам відновлюватися, опановувати нові зразки озброєння, проходити навчання, щоб ефективно захищати наші міста та селища й гнати окупантів з української землі», — зазначив Віталій Бунечко.

Також начальник ОВА наголосив, що необхідно й надалі зосереджувати всі зусилля на підтримці та поповненні лав Збройних Сил України, адже саме завдяки потужній армії ми зможемо забезпечити мир і безпеку в країні.

 

Версія для друку