Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський: Ми повинні всіляко сприяти збереженню пам’яті про наших Героїв, які віддали за Україну життя

21 Серпня 2024 • 16:43

Кіл-сть переглядів: 175

Сьогодні, 21 серпня, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський провів онлайн-нараду щодо проведення у Житомирській області щорічного забігу в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Також участь у нараді взяли представники профільних структурних підрозділів Житомирської ОВА, а також громад області.

 

Так, учасники наради обговорили примірний план проведення забігу, порядок участі у забігу, питання виготовлення реєстраційних номерів учасників тощо.

«В Україні, та і на Житомирщині зокрема, стало традицією проводити подібні забіги в пам’ять про наших Героїв. Ми повинні всіляко сприяти збереженню пам’яті про тих, хто віддав за Україну життя», — зазначив Віктор Градівський.

Нагадаємо, цьогорічний забіг відбудеться у суботу 31 серпня.

 

Кожен учасник може пробігти обрану ним дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Героя з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.

 

Версія для друку