Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко провів робочу зустріч із заступником міністра молоді та спорту України Олексієм Нікітенком

21 Серпня 2024 • 17:02

Кіл-сть переглядів: 139

Сьогодні, 21 серпня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів робочу зустріч із заступником міністра молоді та спорту України Олексієм Нікітенко, під час якої учасники обговорили важливі напрями розвитку молодіжної політики та підтримки спортивних ініціатив на рівні області та Держави.

«Житомирщина була та залишається малою Батьківщиною багатьох відомих спортсменів. Попри війну ми продовжує підтримувати розвиток спорту та маємо чимало переможців на українських та міжнародних змаганнях в різних дисциплінах у спорті високих досягнень, беремо активну участь у всеукраїнських змаганнях шкільних ліг, а наші спортсмени — ветерани цієї війни долають усі перешкоди та здобувають власні перемоги», — зазначив Віталій Бунечко.

Також Віталій Бунечко разом із заступником міністра молоді та спорту України Олексієм Нікітенком привітали з ювілеєм та нагородили за заслуги перед Житомирщиною легкоатлетку та дворазову учасницю Олімпійських ігор, віцепрезидента обласної федерації легкої атлетики та заступницю директора Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Інну Євсєєву.

«Дякуємо нашим спортсменам, які захищають Україну в лавах Збройних сил, які здіймають прапор України над п’єдесталами змагань та тим, хто попри все продовжує тренуватися та вдосконалювати свою майстерність», — підкреслив Віталій Бунечко.

Версія для друку