Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Хижняк завітав на Всеукраїнський турнір з боксу у Житомирі

24 Серпня 2024 • 11:37

Кіл-сть переглядів: 657

З початку тижня у Житомирі проходить Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді та жінок пам’яті Майстра спорту України міжнародного класу Руслана Оглу.

 

Підтримати юних боксерів приїхав золотий медаліст з боксу XXXIII Літніх Олімпійських ігор в Парижі Олександр Хижняк та його батько-тренер Олександр Хижняк старший. Дует батька-тренера та сина-спортсмена є ще одним яскравим прикладом успішного сімейного тандему у спорті.

 

Зі спортсменами зустрівся начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником Юрієм Денисовцем.

 

Разом вони долучилися до нагородження чемпіонів та срібних призерів турніру.

 

Загалом на турнір, що проходить на Житомирщині, прибуло 133 атлети з 20 регіонів України. Вже сьогодні тримають фінальні поєдинки за чемпіонство.

«Дякуємо організаторам за проведення турнірів, які об’єднують українців з різних куточків держави та популяризують спортивний спосіб життя. Також дякуємо Олександру Хижняку та його батьку за перемогу на Олімпіаді, завдяки їм на міжнародній арені піднявся український прапор, а наш гімн пролунав на увесь світ. Такі перемоги надихають молоде покоління займатися спортом та добиватися успіхів. А найбільша вдячність найголовнішій команді нашої країни — Сили оборони України, які щодня наближають нашу Перемогу, завдяки їхньому героїзму ми можемо проводити такі заходи», — зазначив Віталій Бунечко.

Версія для друку