Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В Україні стартує підготовка до II Тижня громадянського суспільства

02 Вересня 2024 • 09:25

Кіл-сть переглядів: 118

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до ІІ Тижня громадянського суспільства.

 

Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

 

Цього року він буде проходити в період з 09 вересня до 15 вересня 2024 року.

 

Партнерами Міністерства культури та інформаційної політики України у проведенні Тижня є Секретаріат Кабінету Міністрів України, центральні органи виконавчої влади та обласні військові адміністрації. До них приєднуються й громадські організації, такі як ІСАР Єднання, Український незалежний центр політичних досліджень і Центр демократії та верховенства права, які разом реалізують проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України».

 

Водночас організатори запрошують й інші зацікавлені організації, включаючи місцеві органи влади, громадські організації та міжнародних партнерів, долучитися до проведення Тижня, запланувавши відповідні публічні заходи. Для цього необхідно заповнити форму до 02 вересня 2024 року.

 

Якщо ви зацікавлені взяти участь як учасник та отримати Дайджест Тижня з анонсами подій – просимо вас заповнити наступну форму до 05 вересня 2024 року.

 

#Тиждень_громадського_суспільства_2024

Версія для друку