Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський долучився до відкриття чемпіонату України з легкої атлетики у Житомирі. ФОТО. ВІДЕО

07 Вересня 2024 • 14:05

Кіл-сть переглядів: 402

Сьогодні, 07 вересня, на центральному стадіоні «Полісся» у Житомирі відбулося урочисте відкриття командного чемпіонату України з легкої атлетики з естафетного бігу. У змаганнях взяли  участь 13 команд, які представляють різні регіони України.

 

До відкриття заходу долучилися заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський, представники міської влади, керівники структурних підрозділів ОВА, громадськість та журналісти.

 

Віктор Градівський звернувся до спортсменів із вітальним словом, наголосивши на важливості спорту навіть у складні часи.

“Сьогоднішній чемпіонат — це більше, ніж просто змагання. Попри всі труднощі, ми продовжуємо йти вперед, як на спортивних аренах, так і на полі бою. Бажаю кожному учаснику витривалості й сили духу. Нехай кожен старт стане кроком до нашої спільної перемоги та мирного неба над Україною”, — підкреслив Віктор Градівський.

Змагання проходили серед чотирьох вікових груп у категоріях:

 

– чоловіки: дорослі, молодь, юніори;

– юнаки;

– жінки: дорослі, молодь, юніори;

– дівчата.

 

Також у програмі передбачені змішані естафети на дистанції 4х400 метрів для всіх вікових категорій.

 

За результатами змагань команда Житомирської області здобула срібну медаль, набравши 740 очок та посівши друге місце серед 13 команд.

 

Довідково. Командний чемпіонат України з легкої атлетики з естафетного бігу є однією з ключових національних подій у цьому виді спорту. У чемпіонаті беруть участь як молоді таланти, так і досвідчені легкоатлети, включаючи тих, хто представляє Україну на міжнародних змаганнях, таких як чемпіонати Європи та світу. Це також є важливою платформою для виявлення перспективних спортсменів, які в подальшому можуть бути включені до національної збірної з легкої атлетики.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку