Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирський обласний центр соціальних служб організував навчальний семінар щодо підвищення професійних навичок у сфері соціальних послуг

09 Вересня 2024 • 11:41

Кіл-сть переглядів: 230

05 вересня Житомирський обласний центр соціальних служб організував навчальний семінар для керівників відділень догляду вдома центрів надання соціальних послуг територіальних громад. Захід розпочала Лариса Теребей, заступник директора та начальник відділу методичного забезпечення, яка окреслила основні напрями роботи.

 

Основний акцент був зроблений на темі «Розбудова системи соціальних послуг у регіоні», яку представили фахівці департаменту соціального захисту населення ОВА. Вони висвітлили перспективи та головні завдання для покращення соціальної підтримки на місцевому рівні.

 

Жанна Федосенко, провідний фахівець відділу методичного забезпечення, провела тренінг «Супервізія в соціальній роботі», зосереджуючи увагу на специфіці супервізії для надавачів послуг догляду вдома. Це питання є особливо важливим для збереження якості послуг та підтримки працівників.

 

У другій частині семінару представники БФ «Маша» провели тренінг на тему «Запобігання емоційному вигоранню. Формування стресостійкості». Учасники мали змогу дізнатися більше про важливі техніки для збереження психологічної рівноваги у складних робочих умовах.

 

Завершився захід позитивними відгуками від учасників, які відзначили його важливість для професійного розвитку та підвищення компетентності у сфері соціальних послуг.

 

 

Версія для друку