Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко передав п’ять автомобілів для ЗСУ. ВІДЕО

11 Вересня 2024 • 14:10

Кіл-сть переглядів: 115

Сьогодні, 11 вересня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко передав чергову партію техніки для Збройних сил України. Цього разу до українських захисників на Житомирщині вирушили три позашляховики, два мікроавтобуси, FPV-дрони та батареї до них. Весь автотранспорт пройшов повне технічне обслуговування і готовий допомагати нашим воїнам на передовій.

 

Як зазначив очільник області, потреба в автомобілях для фронту залишається постійно актуальною.

«На передовій машини знаходяться під обстрілами, часто потребують капітального ремонту або повного оновлення. Тому така допомога є вкрай необхідною та важливою», — підкреслив Віталій Бунечко.

Автомобілі були придбані завдяки підтримці Благодійного фонду «Розвиток Древлянщини» та ВГО «Українська Служба Порятунку», які вже тривалий час ефективно співпрацюють з Житомирською обласною військовою адміністрацією. Волонтери цих організацій невтомно допомагають там, де це найбільше потрібно.

 

Благодійники з Житомирщини не раз проявляли свою підтримку у різних кризових ситуаціях. Вони брали активну участь у порятунку постраждалих після підриву Каховської дамби, розбирали завали в дитячій лікарні Охматдит і постійно підтримують українських захисників на фронті.

 

На завершення події Віталій Бунечко висловив щиру подяку  волонтерам за їхню постійну допомогу Збройним силам України. Також він подякував військовим за їхні щоденні подвиги на полі бою та наближення перемоги України.

 

 

Версія для друку