Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Купуй українські товари та отримуй кешбек!

11 Вересня 2024 • 16:06

Кіл-сть переглядів: 817

Підтримка українського виробника – це не лише внесок у розвиток нашої економіки, а й чудова можливість отримати приємний бонус. Усі, хто купує українське, тепер можуть скористатися новою державною програмою кешбеку та отримувати 10% від вартості покупок назад на свій рахунок. Цей кешбек можна витратити на комунальні послуги, відвідування кафе чи кінотеатрів, продовжуючи підтримувати українську економіку.

 

До програми вже приєдналися такі торгові мережі та магазини, як: «Житомирські Ласощі», ОККО, «Хлібні Інвестиції», «Цар Хліб», WOG, АВРОРА, «Бердичівський хлібозавод», АНЦ, «ЕКО маркет», Ашан, Comfy та багато інших.

 

Як стати учасником програми?

  1. Оформіть картку. Починаючи з 2 вересня, можна оформити картку, на яку держава перераховуватиме кешбек. Це може бути віртуальна картка в банківському мобільному застосунку або фізична картка в банку.
  2. Надати дозвіл на передачу даних. Для отримання кешбеку потрібно дозволити передавати дані про транзакції з обраної картки під час купівлі товарів у магазинах, що беруть участь у програмі. Це можна зробити у банківському застосунку або звернутися до банку.
  3. Оновити мобільний застосунок «Дія». Після оновлення виберіть у додатку послугу «Національний кешбек» і активуйте її.

 

Як отримати кешбек?

  1. Купуйте українське. Придбайте товари від українських виробників, які беруть участь у програмі, в магазинах, що підтримують кешбек.
  2. Оплата повинна здійснюватися банківською карткою, підключеною до програми.
  3. Відразу після покупки 10% від суми витрат повернеться на ваш спеціальний рахунок. Використати кешбек можна до 31 січня 2025 року на оплату комунальних послуг, кафе, кіно чи інші витрати.

 

Це чудова можливість підтримати вітчизняних виробників та отримати вигоду для себе. Купуйте українське – підтримуйте економіку та отримуйте приємні бонуси!

 

Довідково. Національний кешбек — це програма, ініційована Президентом України, яку реалізовує Міністерство економіки. У її межах українці отримуватимуть 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва. Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку, а витратити кошти на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації. Виробники і продавці можуть доєднатись до програми через портал Дія.

 

 У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Версія для друку