Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко привітав лісівників комунального підприємства “Житомироблагроліс” з прийдешнім професійним святом

11 Вересня 2024 • 16:55

Кіл-сть переглядів: 124

Сьогодні, 11 вересня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко долучився до урочистостей з нагоди Дня працівника лісу, які відбулися у приміщенні комунального підприємства “Житомироблагроліс”.

 

Він відзначив кращих працівників підприємства відомчими нагородами.

«У ці складні часи, коли війна торкнулася кожного куточка нашої країни, лісівники вкотре підтвердили, що вони не просто професіонали своєї справи, а люди з великим серцем і незламною волею», — зазначив Віталій Бунечко.

Він додав, що майже 200 лісівників Житомирщини зараз боронять нашу країну в лавах Збройних сил України й ми щохвилини пам’ятаємо про них та робимо усе можливе, щоб вони мали все необхідне для того, щоб нищити ворога та цілими та неушкодженими повернутися додому з довгоочікуваною Перемогою.

 

Зараз надійне плече захисників відчули наші захисники на кордоні з білоруссю, на Сході, Півдні та Півночі. Жителі понівечених ворожими обстрілами Харківщини та Донеччини, деокупованої Херсонщини.

«Разом з вибухотехніками вони розміновують наші ліси, разом з військовими та будівельниками беруть участь в укріпленні кордону. І поряд з цим продовжують робити свою звичну, таку важливу та кропітку справу: підтримувати економіку регіону та розвивати наші ліси. Їх робота є фундаментом, на якому тримається не тільки лісова галузь, але й стабільність та розвиток нашої області. З прийдешнім святом!», — привітав лісівників очільник області.

Версія для друку