Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко вручив грошовий сертифікат Олімпійській призерці Анастасії Рибачок. ФОТО. ВІДЕО

18 Вересня 2024 • 15:27

Кіл-сть переглядів: 188

Сьогодні, 18 вересня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації вручив сертифікат на 1 мільйон 860 тисяч гривень українській спортсменці Анастасії Рибачок, веслувальниці-каноїстці, за здобуття срібної медалі на Олімпійських іграх 2024 року. Це визнання досягнень не лише на міжнародній арені, але й вагомий внесок у підтримку спортивної еліти регіону.

 

На заході також були присутні заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець та начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА Сергій Козловець.

 

Анастасія Рибачок вже відома українській громадськості завдяки своїм численним досягненням. Вона стала срібною призеркою Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонкою світу, чемпіонкою Європи та бронзовою призеркою чемпіонатів світу і Європи. Така серія перемог підкреслює її відданість спорту та високий рівень майстерності.

 

Начальник Житомирської ОВА привітав спортсменку та подякував за вагомий внесок у розвиток спортивної сфери.

«Щиро вітаю Вас із цією видатною перемогою! Ви не лише гідно представляєте нашу країну на міжнародній арені, але й надихаєте молодь на нові досягнення. Завдяки таким спортсменам, як Ви, Україна залишається спортивною нацією з великими перспективами», – наголосив Віталій Бунечко.

Анастасія Рибачок подякувала за підтримку, висловивши свої враження.

«Ця медаль — результат довгих тренувань, віри у себе та підтримки моєї сім’ї та команди. Я вдячна за кожну можливість представляти Україну, і особливо вдячна за увагу та допомогу з боку Житомирської області. Це мотивує мене рухатися далі та досягати ще більших результатів».

Кошти на винагороду були виділені з обласного бюджету як частина підтримки талановитих спортсменів Житомирщини.

 

 

 

Версія для друку