Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Активні парки: у Бердичеві відбувся спортивний забіг, який зібрав кілька сотень учасників

30 Вересня 2024 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 104

Про це інформує Бердичівська районна військова адміністрація.

 

Так, кожен, хто завчасно зареєструвався, міг спробувати свої сили з бігу на дистанції у п’ять чи десять кілометрів. Також була можливість показати свою вправність у скандинавській ходьбі. Серед найменших учасників були значно менші дистанції.

 

Кожен учасник отримав медаль фінішера, також нагороди отримали ті, хто зайняли призові місця. Окремі призи отримали ті, хто був найактивнішим у соціальних мережах, розповівши усім про спортивний захід.

 

Нагороджували переможців начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда та координатор проєкту “Активні парки” Олег Андрієнко.

 

Цей спортивний захід відбувся в межах соціальної програми “Здорова Україна” та соціальний проєкт «Активні парки — локації здорової України», ініційованих Президентом України Володимиром Зеленським.

 

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк зазначила, що такі забіги стануть гарною традицією як для міста Бердичева, так і для інших громад району.

 

Версія для друку