Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги жителів Житомирщини! Оголошено конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці

02 Жовтня 2024 • 16:55

Кіл-сть переглядів: 107

Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці (далі – премія).

 

Для участі у конкурсі можуть подаватися лише опубліковані (оприлюднені) за останні 3 роки друковані або кіно-, відео роботи.

 

В розрізі опубліково-видавничих аркушів книга має містити не менше 100 000 символів (не менше 50 сторінок А4).

 

Фільм або телепередача тривалістю не менше 10 хвилин.

 

До всіх поданих на розгляд Комісії робіт має додаватися одна рецензія (історика, краєзнавця з будь-якого регіону України).

 

Заявки приймаються з 02 жовтня по 15 листопада 2024 року включно на електронну адресу управління ukt@ktdep.zht.gov.ua та в паперовому вигляді  за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25, каб. 54 (067-592-05-15).

 

Положення про конкурс можна прочитати ТУТ.

 

Довідково. Житомирська обласна краєзнавча премія імені Миколи Костриці заснована обласною радою та присуджується щороку на конкурсній основі громадянам, які народжені в Житомирській області, проживають тривалий час в Житомирській області, або на даний час (за наявності довідки) зокрема, здобувачам вищої освіти, за кращі науково-дослідницькі, науково-популяризаторські роботи з питань історії, культури та природи Житомирщини, а також музейним установам, працівникам музейних установ за особистий внесок у розвиток музейної справи.

Версія для друку