Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: Публічні закупівлі на Житомирщині. Важливі проєкти для розвитку регіону

02 Жовтня 2024 • 15:17

Кіл-сть переглядів: 68

У Житомирській області продовжують активно реалізовуватися інфраструктурні проєкти, зокрема в галузі освіти та охорони здоров’я, через публічні закупівлі. Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації оголосив декілька публічних закупівель , що спрямовані на модернізацію шкіл та медичних закладів.

 

Ружинська гімназія

 

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА оголосив закупівлю щодо капітального ремонту та енергоефективної термосанації Ружинської гімназії на вулиці Київська, 43. Очікувана вартість проєкту становить понад 61 млн грн. Планується завершити роботи до кінця 2025 року. Однак тендер, оголошений у квітні 2024 року, був скасований через відсутність поданих пропозицій.

 

Високівський дошкільний заклад

 

Вартість будівництва комплексу для дошкільної освіти у селі Високе була оцінена у 47 млн грн. Після розгляду пропозицій було визначено переможцем ТОВ «АртХаус», яке запропонувало виконати роботи за 46,6 млн грн. Договір підписали у вересні, і роботи планують завершити до кінця 2025 року.

 

Реконструкція лікарні в селі Станишівка

 

Закупівля на реконструкцію частини лікувального корпусу багатопрофільної опорної лікарні у Станишівці передбачає витрати на суму 12,6 млн грн. Пропозицію ТОВ «ТЕТЕРІВ-БУДПРОЕКТ» за тією ж ціною нині перевіряють на відповідність тендерним умовам.

 

Ці проєкти демонструють важливість прозорості та дотримання законодавства у процесі публічних закупівель. Відкритість процесу дозволяє суспільству контролювати використання бюджетних коштів, забезпечуючи підзвітність та якість виконання робіт.

Версія для друку