Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Баранівка та Енен-Бомон офіційно стали містами-побратимами

03 Жовтня 2024 • 10:47

Кіл-сть переглядів: 165

Баранівська міська територіальна громада підписала угоду про побратимство між містом Баранівка (Житомирська область) та містом Енен-Бомон (Франція). Ця подія стала результатом двох років тісної співпраці, що ґрунтується на взаємній довірі, повазі та прагненні до спільного розвитку.

 

Попередньо рішення про встановлення побратимства ухвалили депутати обох міських рад. Під час офіційної зустрічі представники міст обговорили перспективи розвитку, можливості подальшої співпраці та напрямки, за якими планують працювати разом.

«За цей період вдалося реалізувати не один проєкт, що зміцнило зв’язки між нашими містами. Вдячний за розуміння та підтримку, а також за благодійний концерт, на якому зібрано 1240 євро на потреби наших Захисників», — зазначив міський голова Олександр Мігей.

На честь підписання угоди представники обох міст спільно висадили «дерево дружби», а також відвідали місцеву бібліотеку, спортивний комплекс та польський ринок. Мер Баранівки висловив щиру подяку партнерам за теплий прийом та увагу до громади.

 

Підписання угоди відкриває нові можливості для обміну досвідом, реалізації спільних проєктів та зміцнення міжнародних зв’язків між Україною та Францією.

Версія для друку