Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ПрозорістьТаПідзвітність: Огляд публічних закупівель Бердичівського району у вересні

09 Жовтня 2024 • 11:13

Кіл-сть переглядів: 84

У вересні 2024 року в Бердичівському районі Житомирської області проведено кілька важливих закупівель, що стосуються різних сфер діяльності: від будівництва до ремонту об’єктів освіти та інфраструктури.

 

Закупівлі для теплокомунальних підприємств

 

КП «Бердичівтеплоенерго» 10 вересня 2024 року провело закупівлю послуг з інженерного проєктування без використання електронної системи. Єдиним учасником стало ТОВ «КОМЕНЕРГОСЕРВІС», з яким було укладено договір на суму 1,29 млн грн.

 

Освітня сфера

 

Андрушівський ліцей № 2 оголосив закупівлю на капітальний ремонт харчоблоку на суму 6,61 млн грн. Єдиним учасником стало ТОВ «УК Комфорт-Буд», яке подало пропозицію на 6,54 млн грн. Намір укласти договір було оголошено 26 вересня 2024 року.

 

Інфраструктурні проєкти

 

Комунальне підприємство «Комсервіс» Андрушівської міської ради оголосило тендер на будівництво будівель вартістю 25,16 млн грн. Єдиним учасником стала ВКФ «Урарту», яка запропонувала нижчу ціну — 25,01 млн грн. Замовник оприлюднив намір укласти договір 30 вересня.

 

Ружинська селищна рада провела закупівлю на будівництво водопровідної мережі в селі Заріччя. Переможцем стало ПП «Водаква», яке подало пропозицію на суму 323,79 тис. грн.

 

Дорожні роботи

 

Міське комунальне підприємство «Бердичівкомунсервіс» 17 вересня оголосило закупівлю на поточний ремонт доріг у місті Бердичеві. Ремонт дороги по вул. Чуднівській буде виконувати ТДВ «Шляхове будівельне управління № 35», яке запропонувало найнижчу ціну — 822,9 тис. грн.

 

Також проведено тендер на ремонт дороги по провулку Євгена Старікова, де серед чотирьох учасників найбільш вигідну пропозицію також зробило ТДВ «Шляхове будівельне управління № 35» — 1,29 млн грн.

 

Більшість проведених тендерів супроводжувалися низьким рівнем конкуренції, адже участь брали здебільшого по одному учаснику. Однак усі закупівлі відбулися відповідно до вимог законодавства, що свідчить про їхню прозорість і підзвітність.

Версія для друку