Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#плічопліч: Увага! Реєстрація команд на Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч» триває

11 Жовтня 2024 • 12:45

Кіл-сть переглядів: 114

На Житомирщині вже активно долучилися до змагань 246 шкіл, 840 команд і понад 2,7 тисяч гравців. Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч» стали подією, яка об’єднала тисячі учнів та педагогів навколо спільної мети — досягти спортивних вершин, демонструючи командний дух та наполегливість.

 

Нагадуємо, що кожна школа ще має шанс долучитися до змагань, адже реєстрація триває до 30 жовтня. Не проґав можливість стати частиною великої спортивної спільноти, зареєструй свою команду вже сьогодні та отримай шанс на перемогу, яку пам’ятатимеш усе життя!

 

Участь у Всеукраїнських шкільних лігах — це більше, ніж просто спорт. Це неймовірний досвід, сповнений драйву, дружньої атмосфери та підтримки товаришів. Ваша команда отримає шанс не лише змагатися за медалі, але й довести собі та іншим, що спільні зусилля й наполегливість ведуть до успіху. Це можливість для кожного учасника показати свою майстерність і зробити крок назустріч новим досягненням.

 

Для участі достатньо зареєструвати команду на офіційному сайті змагань за посиланням scl.gov.ua. Попереду на вас чекають незабутні пригоди, нові знайомства та справжні спортивні перемоги.

 

Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч» — це шанс показати себе, підтримати свою школу та залишити слід у спортивній історії країни!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

Версія для друку