Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Коростені облаштують безпечний простір біля сервісного центру МВС для захисту під час повітряних тривог

11 Жовтня 2024 • 12:17

Кіл-сть переглядів: 97

Вчора, 10 жовтня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко провів зустріч з начальником Головного сервісного центру МВС Миколою Рудиком та начальником регіонального сервісного центру в Рівненській, Волинській та Житомирській областях Віталієм Ковальчуком. Під час зустрічі обговорювалися питання покращення матеріально-технічної бази сервісних центрів МВС, а також облаштування мобільних укриттів для забезпечення безпеки працівників і відвідувачів центрів під час повітряних тривог.

 

Громади Житомирщини вже активно долучилися до реалізації цього проєкту. Зокрема, Коростенська міська рада виділила кошти на придбання модульного мобільного укриття. До кінця року це укриття буде встановлено біля сервісного центру МВС № 1843 у Коростені, що забезпечить безпечні умови для відвідувачів та працівників під час повітряної тривоги.

 

Віталій Бунечко підкреслив важливість співпраці між усіма органами влади та громадськістю.

«Координація зусиль між державною, обласною владою та громадами дозволяє забезпечити ефективну роботу державних установ в регіоні навіть у складних умовах війни», — зазначив Віталій Бунечко.

Такі заходи з покращення захисної інфраструктури сприятимуть стабільному наданню послуг і дозволять громадянам отримувати їх у безпечних умовах, попри складні обставини.

 

 

Версія для друку