Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирська ОВА підписала меморандум про співпрацю з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ, фондом “Люмос” та Координаційним центром

25 Жовтня 2024 • 20:17

Кіл-сть переглядів: 1 171

Житомирська обласна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ, фондом “Люмос” та Координаційним центром, який має на меті покращення умов для дітей та їхніх сімей в регіоні.

 

Це відкриває можливості для нових ініціатив із впровадження нових соціальних послуг та захисту прав дітей на Житомирщині.

 

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко зазначив, що цей меморандум є логічним продовження системної співпраці між ОВА та ЮНІСЕФ, яка дала старт багатьом ініціативам, що зараз реалізуються не лише на Житомирщині, а й в інших регіонах України.

“Дякую нашим партнерам за підтримку, ресурси і експертну допомогу, завдяки яким у регіоні реалізуються нові проєкти для кращого майбутнього наших дітей. Сьогоднішній меморандум передбачає впровадження 9 соціальних послуг для дітей у 10 громадах Житомирщини”, — підкреслив Віталій Бунечко.

Кожна така ініціатива — це інвестиція у майбутнє дітей та України.

 

 

         

  

Версія для друку