Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Малинському районі посилили роботу з облаштування житла для переселенців

10 Лютого 2015 • 15:30

Кіл-сть переглядів: 634

У Малині відбулося засідання районного координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО. На сьогодні, за словами заступника голови райдержадміністрації Олександра Осадчого, одним із першочергових завдань є облаштування соціального житла для переселенців зі сходу нашої держави, яке можна вирішити, об’єднавши зусилля органів влади, місцевого самоврядування та жителів Малинського району.

 

Важливим залишається питання щодо формування бази даних житла для тимчасового розселення сімей внутрішньо переміщених осіб. З цією метою сільським та селищним головам було дано доручення щодо інформування про незадіяний житловий фонд по населених пунктах району. Наразі лише Головківська, Малинівська та Слобідська сільські ради проінформували про резервне житло.

 

Згідно з рішенням районного координаційного штабу створено комісію, яка вивчатиме ситуацію безпосередньо по кожному населеному пункту району, а також перевірить стан об’єктів комунальної власності, які можна переобладнати під житло. Зокрема, мова йде про сільські ФАПи, які з різних причин на даний час не працюють за призначенням.

 

Для облаштування соціального житла вкрай необхідні меблі, особливо ліжка, кухонний інвентар та постільна білизна. Всі, хто має можливість надати ці предмети для використання, можуть звернутися за телефоном: (04133)5-18-61, 5-27-99.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку