Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Завтра у Попільнянському районі попрощаються із героєм Олександром Олійником

12 Лютого 2015 • 13:18

Кіл-сть переглядів: 719

На жаль, сумні звістки про загибель наших військовослужбовців-земляків продовжують надходити на Житомирщину. 6 лютого в районі Донецького аеропорту трагічно обірвалося життя 44-річного  старшини, старшого механіка-водія третього окремого танкового батальйону «Звіробій» Олександра Олійника.

 

Разом із бойовими побратимами військовослужбовець виконував наказ командування 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Його танк потрапив в засідку ворога, двоє бійців встигли евакуюватися, але водій-механік Олександр Олійник загинув.

 

Олександр Іванович Олійник народився 10 жовтня 1970 року в с. Романівка Попільнянського району. Працював завгоспом у Романівській загальноосвітній школі ім. М. Рильського. У вільний від роботи час чоловік ремонтував техніку. У рідному селі Олександра знали як добру, чуйну, чесну, відповідальну, порядну та працьовиту людину, яка готова прийти на допомогу в будь-який момент. 

 

Олександр Олійник був мобілізований до Збройних Сил України 4 вересня 2014 року. У загиблого залишилися батьки-пенсіонери, дружина та двоє синів-студентів.

 

Поховають Олександра Олійника 13 лютого у рідному селі Романівці після прощання з ним у місцевій школі.

 

Вічна пам’ять і слава герою, який віддав своє життя за Батьківщину.

 

Прес-служба облдержадміністрації  

Версія для друку