Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина сумує за загиблими героями

14 Лютого 2015 • 11:19

Кіл-сть переглядів: 1 314

Радомишльський район попрощався з двома героями, що загинули на сході України.

 

Сергій Олегович Хаустович народився 1980 року у м. Куйбишеві. Батько був військовим, тож сім’я переїхала до Радомишля, де Сергій і закінчив школу. Став, як і батько, військовослужбовцем. Одружився, виховував 2 дочок. Загинув 10 лютого у бою під Краматорськом. Поховали героя 13 лютого у Радомишлі.

 

У тому ж бою під Краматорськом 10 лютого загинув і капітан Володимир Глубоков. Володимир Петрович народився 23 липня 1978 року. Закінчив авіаційне училище, одружився, виховував 7-річну дочку. Проживав у Василькові, але поховали його сьогодні, 14 лютого, у с. Вишевичі Радомишльського району, звідки родом його батьки.

 

Свого героя втратив і Володарсько-Волинський район.

 

Сергій Вікторович Фролов народився 5 жовтня 1985 року в Іршанську. Закінчив школу, відслужив в армії, став до роботи на Іршанському гірничо-збагачувальному комбінаті. Закінчивши заочно Житомирський державний технологічний університет, отримав фах інженера-механіка. Одружився, у 2014 році народилася донька. Одним з перших в Іршанську записався добровольцем до лав Збройних Сил. Охороняв Батьківщину в районі Чонгару на кордоні з Кримом, а після ротації і короткого відпочинку вирушив на схід, перебував у Донецькій області поблизу Волновахи і Маріуполя. Сергій Фролов загинув 9 лютого під час артилерійського обстрілу. Поховали героя у рідному Іршанську 12 лютого.

 

Житомирщина сумує за загиблими героями. Висловлюємо щирі співчуття родинам. Вічна пам’ять героям.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку