Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі діти із сімей вимушених переселенців завітали до лялькового театру

17 Лютого 2015 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 694

25 діток із сімей вимушених переселенців, які зараз перебувають на Житомирщині, в цьому місяці відвідали виставу «Сонечко всередині». Веселе дозвілля малятам організували співробітники Управління ДСНС України в Житомирській області та адміністрація Житомирського академічного обласного театру ляльок. Рятувальники звернулися в театр  із проханням допомогти подарувати мить щастя тим, у чиє безтурботне дитинство увірвалася війна. Керівництво культурного закладу підтримало таку ідею та виділило 25 безкоштовних квитків для цих дітей.

 

Дітлахи переглянули цікаву виставу, а потім отримали солодкі подарунки від рятувальників. Для справжнього дитячого щастя не треба робити щось надзвичайне. Достатньо подарувати тепло своїх сердець та допомогти малятам повірити в казку.

 

 

Співробітники Управління ДСНС України в Житомирській області постійно організовують цікаві розважальні заклади для дітей вимушених переселенців, адже завдяки цьому вдається допомогти подолати стрес та адаптувати їх до нового соціального середовища.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Версія для друку