Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина виконала завдання четвертої хвилі часткової мобілізації на 77%

19 Лютого 2015 • 13:46

Кіл-сть переглядів: 899

Під час робочого візиту у Володарсько-Волинський район голова облдержадміністрації Сергій Машковський повідомив, що протягом першого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації, згідно із доведеними показниками,  Житомирщина мала поставити до Збройних Сил України 1406 військовозобов’язаних. На разі виконання плану становить 77%, але протягом другого етапу цей показник буде доведений до 100%.

 

«Найбільш проблемними в області залишаються місто Житомир, Коростенсько-Лугинський та Малинсько-Радомишльський ОРВК. Варто відзначити, що Чуднівсько-Любарський ОРВК вже демонструє позитивну динаміку в напрямку виконання мобілізаційного плану. А у Володарсько-Волинському районі досягнуто перевиконання завдань по особовому складу на 60%. Ми плануємо піднімати на державному рівні питання, про те, аби скоригувати на Житомирщині завдання по мобілізації офіцерів», – звернув увагу голова облдержадміністрації.   

 

З 18 березня в Україні розпочнеться процес демобілізації. За словами Сергія Машковського, особлива увага буде приділятися нашим землякам-військовослужбовцям, які повернуть додому із зони проведення АТО, адже багато хто з них потребує психологічної реабілітації.

 

«Зараз ми готуємося і  вже в березні продемонструємо, що це не лише слова, а реальні кроки представників влади», – зазначив керівник області.   

 

Прес-служба облдержадміністрації  

Версія для друку