Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 74 від 10.03.2015

12 Березня 2015 • 13:23

Кіл-сть переглядів: 754

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

10.03.2015

 

№ 74

Про встановлення пенсій за
особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” (зі змінами), протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 18.02.2015 № 2:

1. Установити Авраменко Людмилі Павлівні з 22 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у 1986 році орденом Червоної Зірки за участь у гасінні пожежі на Чорнобильській АЕС.
2. Установити Безпалій Надії Федорівні з 22 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом „Знак Пошани”.
3. Установити Безчасному Олександру Івановичу з 10 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.
4. Установити Беху Івану Опанасовичу з 24 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, нагороджену орденом „Знак Пошани”.
5. Установити Білецькій Галині Юхимівні з 20 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 31% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та медаллю „За відвагу”.
6. Установити Буланову Володимиру Олексійовичу з 14 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності в розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
7. Установити Вдовиченко Марії Олексіївні з 23 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.
8. Установити Вигівському Анатолію Івановичу та Вигівському Уляну Івановичу з 17 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
9. Установити Вигівській Олені Михайлівні з 14 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
10. Установити Гаврилюк Лідії Карлівні з 11 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
11. Установити Гераймович Ганні Андріївні з 21 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.
12. Установити Годлевській Валентині Адамівні з 02 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
13. Установити Головецькому Василю Миколайовичу з 05 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне йому почесне звання „Заслужений журналіст України”.
14. Збільшити Горбатій Ользі Зотівні з 24 грудня 2014 р. розмір пенсії за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
15. Установити Горілій Нілі Матвіївні з 23 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденами „Знак Пошани” і Вітчизняної війни І ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
16. Установити Гудзу Сергію Івановичу з 23 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.
17. Установити Джигирей Лідії Миколаївні з 08 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани” та Грамотою Президії Верховної Ради УРСР.
18. Установити Жабровцю Василю Денисовичу з 21 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
19. Збільшити Запольській Тетяні Яківні з 09 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
20. Збільшити Зубрейчук Єлизаветі Іванівні з 12 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
21. Установити Іваниську Василю Юрійовичу, Іваниську Олександру Юрійовичу та Іваниську Андрію Юрійовичу з 03 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
22. Установити Іванько Лідії Петрівні з 23 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденами Червоної Зірки та „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.
23. Установити Кіндрась Павліні Сергіївні з 30 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.
24. Установити Климчук Ларисі Феофанівні з 09 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатніст, за померлого чоловіка, якому було присвоєно почесне звання „Заслужений лікар УРСР”.
25. Установити Колеснику Анатолію Федоровичу з 24 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне йому почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.
26. Установити Кондратюк Тамарі Володимирівні з 18 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани” та якому було присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.
27. Установити Кондратюк Марії Іванівні з 01 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
28. Установити Коробійчук Марії Лаврінівні з 20 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
29. Установити Ксензуку Петру Антоновичу з 24 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
30. Установити Лавренчук Людмилі Григорівні з 21 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
31. Збільшити Левандовській Надії Олександрівні з 19 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
32. Установити Левицькій Ганні Аврамівні з 06 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у період бойових дій орденом Слави ІІІ ступеня, у мирний час – орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
33. Збільшити Ліпському Федору Івановичу з 08 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
34. Збільшити Матвійчук Раїсі Василівні з 24 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
35. Установити Маценку Леоніду Охрейовичу з 08 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
36. Установити Міхно Ользі Володимирівні з 11 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
37. Збільшити Могилянець Катерині Антонівні з 08 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
38. Збільшити Неретіній Людмилі Анатоліївні з 23 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
39. Установити Никодюк Олені Федорівні з 30 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
40. Установити Ничипорчук Валентині Францівні з 14 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
41. Установити Ніколайчук Зінаїді Степанівні з 23 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
42. Установити Носаль Ользі Матвіївні з 15 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.
43. Збільшити Обиход Марії Степанівні з 31 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
44. Установити Палій Степаниді Євдокимівні з 05 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
45. Установити Піскун Ганні Миколаївні з 22 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами „Знак Пошани” та Жовтневої Революції.
46. Установити Плюшко Валентині Савівні з 23 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.
47. Установити Помінчук Вірі Григорівні з 25 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
48. Збільшити Прут Вірі Миколаївні з 25 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її в розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
49. Установити Рацібожинській Тамарі Леонідівні з 04 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
50. Установити Савченко Ользі Йосипівні з 21 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
51. Збільшити Савчук Ірині Василівні з 29 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника, встановивши її в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
52. Збільшити Савчук Інні Іванівні з 06 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
53. Установити Саласюк Ніні Іванівні з 18 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом Вітчизняної війни І ступеня.
54. Збільшити Сарнавській Нілі Іванівні з 02 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
55. Установити Сиротенко Вірі Аркадіївні з 05 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденами Червоної Зірки і Вітчизняної війни ІІ ступеня, відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня і медаллю „За відвагу”.
56. Установити Сороці Марії Федорівні з 12 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
57. Збільшити Стаськевич Апполінарії Францівні з 17 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
58. Установити Сушко Ользі Микитівні з 27 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.
59. Збільшити Тараненко Антоніні Олександрівні з 25 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
60. Установити Тлусті Людмилі Миколаївні з 12 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, який був депутатом районної ради п’яти скликань.
61. Установити Медведєвій Тетяні Петрівні з 09 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.
62. Збільшити Халіловій Галині Григорівні з 09 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
63. Установити Харланюк Ніні Василівні з 26 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
64. Збільшити Чернюк Владиславі Францівні з 29 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
65. Установити Шлапак Валентині Захарівні з 18 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника в розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни І ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
66. Установити Шостак Лідії Адамівні з 01 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
67. Збільшити Юрченко Галині Романівні з 18 листопада .204 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
68. Збільшити Якимчуку Геннадію Володимировичу з 18 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого у мирний час, орденами „Знак Пошани” і Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „ За мужність” ІІІ ступеня.
69. Збільшити Яневич Валентині Домініківні з 17 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
70. Збільшити Яценку Степану Іллічу з 10 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому у мирний час трьома орденами „За заслуги” І, ІІ та ІІІ ступенів.

  

 

Голова адміністрації  С.О. Машковський                     

 

  

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку