Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Геннадій Зубко: часу на розкачку немає

18 Березня 2015 • 11:34

Кіл-сть переглядів: 653

Побудувати 300 опорних пунктів по лінії кордону з Російською Федерацією мають області України упродовж квітня – травня 2015 року. Таке доручення дав головам облдержадміністрацій під час селекторної наради 18 березня Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

 

«Кожен голова облдержадміністрації має включитися в роботу. Ви несете персональну відповідальність за організацію будівельних робіт, людей і техніки. Маємо побудувати одночасно 300 опорних пунктів. Це не просто поточна робота, а внесок кожної області в захист держави. Часу на розкачку немає», – звернувся до керівників областей Геннадій Зубко.

 

На будівництво опорних пунктів Уряд виділив необхідні кошти. Кожна область долучатиметься до спільної справи будівельниками та спецтехнікою.

 

Нагадаємо, голова облдержадміністрації Сергій Машковський на засіданні оперативного штабу повідомив, що Житомирщина долучиться до будівництва опорних пунктів. З області на лінію кордону відправиться бригада працівників та спецтехніка.

 

«У нас є місяць на виконання поставлених завдань. За цей час всі бригади, в тому числі й з Житомирської області, мають збудувати високоефективну лінію захисту», – дав доручення відповідним службам голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку