Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ОДА на порозі звіту

18 Березня 2015 • 12:52

Кіл-сть переглядів: 629

19 березня 2015 р, у четвер,  на сесії обласної ради голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський представить звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку області за 2014 рік та проект програми на 2015 рік.

 

 

Керівник області доповідатиме про залучення інвестицій в економіку Житомирщини, а також соціальну сферу.

 

Пріоритетні напрямки фінансування на 2015 рік: програми соціальної підтримки переселенців та військовослужбовців, працівників силових структур області, що брали участь у АТО, а також матеріально-технічне забезпечення роти охорони, 10-го батальйону територіальної оборони, частин Збройних Сил України.

 

 

У галузі охорони здоров’я передбачено фінансування 3-ох програм, спрямованих на профілактику та лікування вірусних гепатитів, боротьбу з онкологічними захворюваннями та протидію туберкульозним захворюванням, у сумі 13,2 млн. грн.

 

 

У галузі освіти передбачається відновлення роботи 13 дошкільних навчальних закладів, відкриття додаткових груп у функціонуючих закладах, за рахунок чого буде створено 1000 місць.

 

 

“Із самого початку у програмі не було “дутих” цифр. Коли ми її розробляли, то ставили перед собою задачі, які потрібні людям, і які ми дійсно зможемо виконати – сказав голова  Житомирської обласної держадміністраціїї Сергій Машковський. – Завтрами розповімо, як ми з цим справилися.”

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку