Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова облдержадміністрації: Чисто на вулиці – чисто у країні

20 Березня 2015 • 12:09

Кіл-сть переглядів: 1 556

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський доручив райдержадміністраціям і міськвиконкомам організувати та провести 25 квітня 2015 року загальнообласний день благоустрою, акцію з посадки дерев, залучивши до цієї справи політичні партії, громадські організації, навчальні заклади, державні та бюджетні установи.

 

В рамках загальнообласного суботника, відповідно до розпорядження керівника області, 25 квітня проходитимуть також акції із прибирання територій пам’яток культурної спадщини.

 

До Дня благоустрою в області проведуть місячник «За чисте довкілля», який триватиме з 30 березня до 15 травня. Упродовж цього часу приводитимуть у належний стан території населених пунктів, ліквідовуватимуть стихійні звалища прибиратимуть парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, прибудинкові території, дороги та тротуари, береги водойм і зелені насадження.

 

Також в області проводитимуть конкурси на кращий двір, вулицю, комунальне підприємство чи територіальну громаду. Переможців назвуть 27 квітня.

 

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до жителів області: «Давайте разом наведемо лад на Житомирщині. Чисто на вулиці – чисто у країні».

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку