Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова облдержадміністрації у Бердичеві

20 Березня 2015 • 13:36

Кіл-сть переглядів: 1 754

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський сьогодні, 20 березня, перебуває із робочим візитом у м. Бердичеві та Любарському районі. У програмі керівника області – перевірка захисних сховищ та укриттів у районах. Огляд проводиться на виконання доручення Уряду щодо готовності всіх споруд до надзвичайних ситуацій.

 

Керівник області оглянув сховище заводу ПАТ «Бердичівський машинобудівний завод “Прогрес», протирадіаційне укриття залізничного вокзалу та місцевої школи №4, що розраховане на 1000 осіб та навіть забезпечене мінеральною водою в розрахунку 1,5 л на особу.

 

«Всі об’єкти, оглянуті сьогодні, свідчать, що моє розпорядження виконується. Видно, що ведеться постійна робота. Проте, є незначні недоліки. Вони будуть усунені. Загалом станом підготовки захисних споруд у Бердичеві я задоволений», – наголосив Сергій Машковський.

 

Керівник області акцентував, що потрібно більше уваги приділяти цивільному захисту. Адже робота в цьому напрямку не проводилася більше 20 років.

 

«Ми не сидимо в кабінетах і не читаємо показники з паперів. Ми виїжджаємо на місця, аби бачити проблеми та їх вирішувати», – голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

Версія для друку