Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Область готується до запровадження нової системи надання субсидій

25 Березня 2015 • 12:27

Кіл-сть переглядів: 669

25 березня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка відбулася робоча нарада з питань підготовки до запровадження в області спрощеної форми призначення житлових субсидій населенню.

 

Зокрема обговорювалося питання доставки населенню бланків декларацій і заяв. Ця робота має бути забезпечена чотирма підприємствами, які надають населенню житлово-комунальні послуги, – «Житомиробленерго», «Житомиртеплокомуненерго», «Житомиргаз» і Водоканал.

 

Ці підприємства мають пропорційно поділити витрати на друк бланків, а їх доставку до кожного споживача послуг забезпечить Житомирське відділення УДППЗ «Укрпошта». Робота має бути виконана до 15 квітня.

 

Кожен споживач житлово-комунальних послуг отримає 2 аркуші. На одному будуть розміщені заява і декларація про доходи. Інший аркуш міститиме інструкцію щодо заповнення бланків і пам’ятку про порядок призначення житлової субсидії.

 

Заповнені бланки подаються до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації. Документи можуть бути надіслані до місцевого управління праці та соціального захисту населення поштою. У сільській місцевості приймання заяв з необхідними документами для призначення субсидій здійснюють уповноважені особи, які визначаються виконавчими органами сільських і селищних рад.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку