Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Невдовзі жителі області отримають бланки на субсидії

26 Березня 2015 • 17:09

Кіл-сть переглядів: 784

Житомирщина має спрацювати як єдиний механізм, аби забезпечити кожну родину, яка того потребує, субсидіями. Таке завдання поставив голова облдержадміністрації Сергій Машковський керівникам підприємств і відомств під час робочої наради 26 березня 2015 року.

 

Керівник Житомирщини повідомив, що в області зараз розробляють механізм максимально швидкого виготовлення та розповсюдження бланків на субсидії, аби до 15 квітня кожна сім’я отримала необхідні документи для подальшого заповнення.

 

Крім двох бланків, жителі області отримають також інструкції з їх заповнення. У випадку псування бланку новий можна буде отримати у відділенні «Укрпошти» або ж завантажити із сайту облдержадміністрації. Всі відомості, подані заявниками на одержання субсидії, перевірятимуть відповідні органи.

 

«Ми повинні не формально виконати завдання на папері, а підготувати якісні бланки, їх своєчасне розповсюдити, провести роз’яснювальну роботу і як результат – забезпечити максимальну кількість жителів області субсидіями», – інформував Сергій Машковський.

 

За попередніми підрахунками, близько 190 тис. родин на Житомирщині зможуть отримати субсидії за новою спрощеною системою.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку