Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як надаватимуть субсидії у Житомирській області

30 Березня 2015 • 12:23

Кіл-сть переглядів: 773

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій».

 

Згідно із розпорядженням, до 6 квітня буде проведена нарада з керівниками райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками районних та міських управлінь соціального захисту населення, зацікавлених підприємств, установ та організацій з питання надання субсидій населенню.

 

Надавачам послуг з електропостачання – ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», газопостачання – ПАТ «Житомиргаз» та централізованого опалення рекомендовано виготовити бланки заяви про призначення житлової субсидії, декларації про доходи і витрати осіб та інформаційні матеріали. Бланки споживачам мають бути доставлені Житомирською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» в термін до 10 квітня та до 1 листопада 2015 року.

 

Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації рекомендовано до 6 квітня розробити дорожню карту щодо соціальної підтримки мешканців області при оплаті житлово-комунальних послуг.

 

Персональна відповідальність за організацію надання житлових субсидій населенню покладена на керівників райдержадміністрацій, директорів департаментів облдержадміністрації: праці та соціального захисту населення, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, житлово-комунального господарства.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку