Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 95 від 27.03.2015

31 Березня 2015 • 14:23

Кіл-сть переглядів: 1 044

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.03.2015

 

№ 95

Про удосконалення порядку

надання житлових субсидій

 

 

 

 

Відповідно до  статей 6, 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2015 № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій» та з метою недопущення зростання соціальної напруги в області, забезпечення соціальної підтримки сімей:

 

1. Першому заступнику голови облдержадміністрації Дмитренку Г.В. до 06.04.2015 провести нараду з керівниками райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками районних та міських управлінь соціального захисту населення, зацікавлених підприємств, установ та організацій з питання надання субсидій населенню.

 

2. Департаментам облдержадміністрації: праці та соціального захисту населення, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам забезпечити проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням з питань удосконалення порядку надання житлових субсидій.

 

3. Департаментам облдержадміністрації: промисловості, розвитку інфраструктури та туризму, житлово-комунального господарства та рекомендувати надавачам послуг з електропостачання – ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», газопостачання – ПАТ по газопостачанню та газифікації «Житомиргаз»  та централізованого опалення (теплопостачальні підприємства міст обласного значення) сприяти у виготовленні бланків заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, затверджені вищезазначеною постановою Кабінету Міністрів України, та інформаційних матеріалів.

 

4. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації до 06.04.2015 розробити дорожню карту щодо соціальної підтримки мешканців області при оплаті житлово-комунальних послуг.

 

5. Департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації та рекомендувати Житомирській  дирекції УДППЗ «Укрпошта» забезпечити доставку відповідних бланків споживачам в термін до 10 квітня та до 1 листопада 2015 року.

 

6. Райдержадміністраціям, рекомендувати міським головам:

 

1) Терміново провести розширені наради з питання організації виконання вищезазначеної постанови з сільськими та селищними головами та іншими  зацікавленими структурами.

 

2) Забезпечити співпрацю з надавачами послуг та Житомирською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» щодо доставки громадянам бланків заяви, декларації на призначення субсидії та інших інформаційних матеріалів.

 

3) В умовах зростання кількості звернень від населення за субсидією забезпечити чітку та безперебійну роботу структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

 

4) Забезпечити злагоджену роботу усіх структурних підрозділів, установ і організацій для своєчасного призначення субсидій особам, які звернулися, зокрема щодо надання інформації про забезпеченість комунальними послугами, розмір платежів та склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб тощо.

 

5) Доручити житлово-комунальним підприємствам розповсюдити відповідну інформацію щодо дії програми житлових субсидій. 

 

7. Рекомендувати Житомирській дирекції УДППЗ «Укрпошта» до 10.04.2015 надати департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації узагальнену інформацію щодо доставки бланків населенню.

 

8. Персональну відповідальність за виконання цього розпорядження покласти на керівників райдержадміністрацій, директорів департаментів облдержадміністрації: праці та соціального захисту населення, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, житлово-комунального господарства.

 

9. Райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, зазначених у розпорядженні, про хід виконання розпорядження щовівторка інформувати департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

 

10. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації  щоп’ятниці надавати облдержадміністрації  узагальнену інформацію про хід виконання розпорядження.

 

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації відповідно до розподілу обов’язків; координація – на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г. В.

 

 

Голова адміністрації  С.О. Машковський                     

 

  

Завантажити розпорядження

Версія для друку