Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Увага! Завершується прийом документів до Громадської ради

07 Квітня 2015 • 08:18

Кіл-сть переглядів: 779

З метою залучення громадськості до участі в управлінні державними справами, налагодження ефективної взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю при Житомирській облдержадміністрації розпочато формування нового складу громадської ради.

 

До 14 квітня включно триває прийом документів на участь в установчих зборах від інститутів громадянського суспільства. Обмежень щодо подачі документів від громадських організацій щодо терміну реєстрації ГО немає.

 

6 квітня відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації.

 

Члени групи розглянули питання щодо порядку прийому документів, проаналізували документи, подані від громадських організацій на розгляд.

 

Нагадаємо, документи приймаються на паперових і електронних носіях в каб. 231 Житомирської ОДА, електронні версії надсилаються для ознайомлення всім членам ініціативної групи.

 

На офіційному веб-сайті облдержадміністрації в рубриці «Громадська рада» створено окремий розділ «Інститути громадянського суспільства, які подали документи в ініціативну групу». У розділі розміщується електронний журнал реєстрації документів. Станом на 6 квітня до ініціативної групи надійшло 38 пакетів документів від інститутів громадянського суспільства.

 

Під час засідання йшлося про низьку активність членів ініціативної групи. Учасники заходу наголосили на необхідності виключення зі складу ініціативної групи осіб, які без поважних причин не з’являються на засідання. 

 

Також учасники засідання виступили проти оприлюднення на офіційному сайті облдержадміністрації  біографічних довідок та  інформації про інститути громадянського суспільства, подані ініціативній групі.  

 

 

Рада

 

рада

 

рада

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

Версія для друку