Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Фортифікаційні споруди у зоні АТО будуємо разом

07 Квітня 2015 • 15:17

Кіл-сть переглядів: 1 035

18 березня Кабінет Міністрів України видав постанову про будівництво інженерних споруд для зміцнення обороноздатності держави. Відповідно до неї кожна область отримала завдання побудувати 7 споруд у зоні АТО. На їх спорудження виділять 850 млн. грн. та нададуть пільгові тарифи для перевезення необхідних товарів.

 

Сьогодні в обласній адміністрації відпрацьовували схему виконання цього завдання. Були присутні голова облдержадміністрації Сергій Машковський, його перший заступник Геннадій Дмитренко, представники будівельних, підрядних організацій, підприємств, що займаються виготовленням будівельних матеріалів.

 

Директор департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації Сергій Грабчук пояснив, що роботи завершаться до кінця травня.

 

Департамент є замовником будівництва, він обирає місцеві підрядні організації і контролює матеріально-технічне, фінансове та соціально-побутове забезпечення під час будівництва інженерних споруд в зоні антитерористичної операції.

 

«Поки надійдуть державні кошти, ми сьогодні маємо починати роботи своїми силами, щоб у визначені терміни впоратися із поставленим завданням», – пояснив Сергій Грабчук.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку